Pentusuunnitelmat

Keskiaasiankoira-pentue vuonna 2021

Lilithille on suunnitteilla ensimmäinen pentue vuodelle 2021, tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä selvillä. Lilith täyttää tammikuussa 2 vuotta ja sen jälkeen seuraavista juoksuista olisi toiveissa astuttaa. Tulevassa pentueessa painotetaan erityisesti luonnetta sekä soveltuvuutta työskentelemään eläinvahtina ja pennut myydäänkin ensisijaisesti eläintiloille tai koteihin, joissa on muitakin koiria. Pennut tottuvat meillä lampaisiin, mutta soveltuvat myös muille eläinlajeille.

Sopiva uros on löytynyt, valinta julkistetaan myöhemmin.

Bullmastiffin pentuja vuonna 2021

Astutus on joulunaikaan 2020 ja pennut syntyvät kevättalvella 2021.

Tämä yhdistelmä ja pentue suunniteltiin alustavasti jo silloin, kun pentujen tuleva emä valittiin meille sen ollessa itse vielä pentu. Koska terveys, luonne ja rakenne on osoittautunut molemmilla vanhemmilla sopivaksi, on tämä yhdistelmä päätetty nyt toteuttaa. Yhdistelmän tavoitteena on pitkä ikä ja terveys, pentueen molemmat vanhemmat ovat nähtävillä meillä kotona ja olen pystynyt seuraamaan molempien terveyttä ja käyttäytymistä koko niiden elämän ajan. Tulevien pentujen väreinä red ja fawn.

Pentueen emä Seita ja isä Körmy, emä astutushetkellä 3v 3kk ja isä 5v.

Linkki tulevan pentueen sukutauluun: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI15139%2F16&RekNoE=FI55738%2F17&Sukupolvet=7

Kotia etsivät koirat:

-